Uudistuneena uusille urille

Hyvä lukija,

Kevään edetessä ilmassa on yhä enemmän toivoa. Voimme seurata kasvavia koronarokotusmääriä ja alas painuvia tartuntalukuja. Jos jaksamme vielä hetken, kesästä voi tulla lähes normaali.

Nyt on hyvä hetki pysähtyä miettimään kulunutta vuotta. Mitä muutoksia se toi sinun elämääsi? Mitkä niistä ovat hyviä ja  mitkä huonoja? Onko osa muutoksista sellaisia, että haluat viedä ne mukanasi myös uuteen normaaliin?  Ehkäpä esimerkiksi työmatkoista ruuhkissa ei ole jatkossakaan niin väliä.

Verkottajalla koronavuosi hyödynnettiin aktiivisesti oman toiminnan kehittämiseen. Panostimme strategioiden hiomiseen ja uusien palvelujen muotoiluun. Markkinoinnin tehostaminen sosiaalisessa mediassa ja muissa digikanavissa oli myös fokuksessa. Tulet myös huomaamaan, että jatkossa viestimme useammin ja kattavammin osuuskunnan yhteisistä asioista jäsenistöllemme. Olemme myös saaneet uutta osaamista osuuskunnan hallitukseen ja kehittämistiimiin, varmistaaksemme uusien ideoiden tuottamisen.

Näkyvin muutos on Verkottajan uudet nettisivut. Toivomme niiden kertovan selkeästi siitä, mitä Verkottaja haluaa  olla ja minkälaisia palveluita se tarjoaa jäsenistölleen sekä asiakkailleen.  Tutustu rauhassa sisältöihin ja päivitä tietosi Verkottajasta!

Meille koronavuosi jää muistoihin tienhaaraksi, jossa tarkistimme suuntaamme. Haluamme vahvistaa asemaamme Uuden Työn Keskuksena,  joka tukee asiantuntijoita työnhaussa ja uramuutoksissa. Tilanteessa, jossa työttömyysaste nousee ja pitkäaikaistyöttömien (yli vuoden työttöminä olevien) määrä kasvaa nopeasti,  Verkottajan tehtävä on yhä merkityksellisempi. Haluamme uudistaa Suomen työelämää joustavammaksi ja  levittää tietoa työnteon monista vaihtoehdoista.

Jokainen voi työllistyä  itselleen sopivimmalla tavalla.

Uudistuneena uusille urille!

Osk Verkottaja

Lasse  Rahkonen

Hallituksen puheenjohtaja