Yhteystiedot

Verkottaja on vuodesta  2015 toiminut jäsentensä omistama osuuskunta. Jäsenillä on laajaa kokemusta yrittäjyydestä, johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisen eri alueilta. Verkottajan toimitusjohtaja on Eero Neva ja hän on myös yksi perustajajäsenistä. Verkottajan omistajiin kuuluu mm. Plus50 Oy, joka on erikoistunut tukemaan yli 50-vuotiaiden työllistymistä erilaisin koulutus- ja kehittämispalvelujen avulla. Verkottajasta löytyy syvällistä osaamista ikääntyvien työnhakijoiden erityishaasteiden ratkaisemiseen.

Asiakkailleen, työn teettäjille, Verkottaja ja sen osaajat tarjoavat monipuolisia asiantuntijapalveluja liiketoiminnan kehittämisen alueella. Verkottajasta löytyy myös ratkaisuja erilaisiin resursointitarpeisiin kuten vakinaisiin tai määräaikaisiin asiantuntijatehtäviin tai interim – johtoon.

Työnhakijat tai uramuutoksia suunnittelevat yksityiset henkilöt voivat liittyä Verkottaja yhteisöön, jossa ymmärrys työelämän muutoksista syvenee ja  oma osaaminen työnhakijana kehittyy. Verkottajassa voi myös  kokeilla uusia tapoja tehdä työtä esimerkiksi kevytyrittäjänä – turvallisesti ja asiantuntijoiden avulla.

Toimitusjohtaja Eero Neva: 050 555 7053

Sähköposti: info(at)osuuskuntaverkottaja.fi

Osoite: Matinlahdenkatu 2 B 8, 02230  Espoo

Ota yhteyttä