Palvelut työtä hakeville asiantuntijoille

Verkottaja -uuden työn keskus- on asiantuntija työelämän muutoksissa. Verkottaja on erikoistunut tukemaan asiantuntijoiden  työnhakua ja uramuutoksia. Me haluamme auttaa uutta työtä ja urasuuntaa hakevia asiantuntijoita ymmärtämään ja  hyödyntämään työelämän monia mahdollisuuksia. Mitä erilaiset työn tekemisen muodot tarkoittavat käytännössä? Minkälaisia hyötyjä ja riskejä niihin sisältyy? Mikä vaihtoehto sopisi juuri sinun tilanteeseesi?

Verkottajan jäsenenä verkostoidut myös muiden muutostilanteessa olevien ammattilaisten kanssa ja pääset jakamaan kokemuksia heidän kanssaan. Ja kuka tietää – ehkä heidän joukostaan löytyy myös tuleva työnantaja tai yhteistyökumppani.

Verkottajan jäsenenä et jää yksin. Tutustumme yhdessä  työnteon vaihtoehtoisiin tapoihin ja yrittäjyyden erilaisiin muotoihin. Autamme sinua suunnittelemaan urasi seuraavia askeleita ja saamaan niiden toteutuksen vauhdilla käyntiin.

Tarjoamme runsaasti erilaisia koulutuksia- ja kehittämispalveluja, joiden avulla voit hioa työnhakutaitojasi, osaamisesi tuotteistamista, myyntitaitoja sekä muita kilpailluilla työmarkkinoilla ja yrittäjämäisessä työssä tarvittavia taitoja.